9 Temmuz 2018 Pazartesi

Odessa'da Ne Yiyelim?

Odessa Yeme-İçme Rehberi

Bu yazımızda Odessa şehir merkezi ve Arkadia bölgesinde nelerden memnun kaldık, nereleri hiç önermeyiz bunlardan bahsedeceğiz. Yemek mühim bir konu öhm.

1.) Bernardazzi : Odessa merkezinde Puşkin müzesinin arkasında yer alan bu akdeniz restoranı oldukça şık ve romantik bir mekan. Seçkin bir şarap listesine sahip ve çalışanları çok ilgili. Forsquare puanı: 9,2 ile Odessanın en iyi restoranı denilebilir. Fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde ama buna değer!


2.) Tavernetta: Bernardazziye yakın bir konumda başarılı bir italyan mutfağı olan tavernetta çalışanları ingilzice konuşabiliyor :) Burada özellikle deniz mahsülleri çok övülüyor. Yakın bir arkadaşım gitti ve oldukça beğendiğini söyledi. Foursq.de  ise 14600 oya dayanarak 9 puan almış. Odessanın en iyilerinden.


3.) Kadorr Restaurant: ben illa deniz manzarası isterim ve lüks düşkünüyüm diyorsanız şehir merkezine biraz uzak olan bir otelin restoranı olarak hizmet veren kadorra gidebilirsiniz. Frsq puanı 8,9

4.) Komnot: Derybasivska caddesi üzerinde bulunan uygrun fiyatlı lezzetli tercih edilebilir bir doğu avrupa restoranı. Fiyatlar ortalama düzeyde diye hatırlıyorum. Özellikle Türklerin sıkça uğradığı bir mekan olmus :) Biz öğle yemeği yemiştik, ancak kahvaltısının da başarılı olduğu söyleniyor.


5.) Aroma Kava: Odessada hemen her köşe başında bir kahveci görmeniz mümkün, kahveyi çok seviyorlar ve güzel de yapıyorlar. Aroma Kava dediğimiz yer starbucks tadında kurumsal bir kahve markası. Biz çok sevdik bence siz de seversiniz.

Mecbur Kalmadıkça Önünden Geçmeyin Diyebileceğim Birkaç Yer ise şöyle;

Perfetto cafe
Ohtah Pizza
Villagio
Davos

Afiyet olsun!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Odessa'da Ne Yiyelim?

Odessa Yeme-İçme Rehberi Bu yazımızda Odessa şehir merkezi ve Arkadia bölgesinde nelerden memnun kaldık, nereleri hiç önermeyiz bunlardan...