9 Temmuz 2018 Pazartesi

Ünlü Odessa Plajları

Langeron / Lanzheron Sahilleri

Odessanın en eski sahil kasabalarından biri olan Langeron şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Buraya gelmek için şehrin en güzel yerlerinden biri olan Victory Park'ın içinden geçip sonundaki merdivenlerden aşağı inebilirsiniz. Hatta parkın sonlarına doğru mayolu/bikinili insanlarla karşılaşmanız çok muhtemel. Plaja giriş ücretsizdir ancak şezlong, şemsiye ve duş gibi nimetlerden ücreti karşılığında faydalanabilirsiniz.
Langeron Plajı
Ayrıca burada ünlü Yunus Gösterilerinin yapıldığı Dolphinarium da bulunmaktadır. Farklı bir tecrübe yaşamak isteyenlere, özellikle çocuklu ailelelere tavsiye olunur.

Gösterilerin saatleri ve ücretleri hakkında detyalı bilgi almak için Şu Siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Dolphinarium-Odessa

Arkadia Plajı

Aslında Arkadia'yı plaj olarak nitelendirmekten ziyade gelişmekte olan bir ilçe, kent merkezi olarak nitelendirebiliriz. Bizim marmaris, kuşadası tadında bir yer. Özellikle artan öğrenci nüfusuyla sokaklarında modern tarzda dösenmis restoran ve cafelere rastlamak mümkün. Canlı sokakları ve ünlü beach clublarıyla biz Arkadia bölgesini Odessa merkeze göre daha çok sevdik!
Arkadia Çarşısı
Burada en çok tercih edilen iki tane ünlü beach var. Birisi Ibiza Beach Club, diğeri ise Itaka Beach Club. Bizim tercihimiz ibizadan yana oldu ve oldukça memnun kaldık. Temiz ve konforlu.. Gündüzleri bile dj hizmeti var. Yemekleri ve içecekleri güzel. Tek sıkıntımız kredi kartı geçmiyor. Her şeyi nakit ödemelisiniz.
İbiza Beach Club Girişi
İsterseniz sahil kenarındaki şezlonglara, isterseniz havuz başına gelebiliyorsunuz. havuz başı 100 grivna daha fazlaydı diye hatırlıyorum. Belki bulunduğumuz mevsim itibariyle böyle bir uygulama vardır, emin değilim. Ama haftaiçi olmasına rağmen Mayıs ayında oldukça kalabalıktı.
Ibiza Beach Club-Arkadia

Odessaya geldiyseniz Arkadia bölgesine mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Odessa'da Ne Yiyelim?

Odessa Yeme-İçme Rehberi Bu yazımızda Odessa şehir merkezi ve Arkadia bölgesinde nelerden memnun kaldık, nereleri hiç önermeyiz bunlardan...